Bezpečné kuchynské riešenia

Thumbnail Thumbnail

Pre maloobchodníka sú jeho zamestnanci najväčším majetkom Mali by ste pre nich urobiť všetko, aby ste ich ochránili v práci každý deň a nemali by ste akceptovať to, že prídete o kvalifikovaných pracovníkov len kvôli tomu, že ich pracovné prostredie nie je bezpečné.

 

Medzi najčastejšie príčiny zranenia v profesionálnych kuchyniach patrí:

  • pošmyknutie a potknutie sa,

  • ručná manipulácia a zdvíhanie ťažkých bremien,

  • vystavenie horúcim alebo škodlivým látkam.

 

Zavedením bezpečnostných riešení na dávkovanie, zdvíhanie, a používanie zvýšite morálku a spokojnosť zamestnancov, pretože sa výrazne zníži riziko zranení. Bezpeční a spokojní zamestnanci sú teda prvým krokom k splneniu vášho sľubu vo vašich obchodoch.

Bezpečné kuchynské riešenia